Id. Lovró Ferenc Cabernet Franc 2005, Sümegprága

Megjegyzések

  1. Tudja, amihez nem értünk, abba jobb nem beleütni az orrunkat, és úgy látom ön is így van a borszakértelemmel. Ebben a borban hosszú évek munkája van, borversenyeken arany fokozatos,és egyébként is, nincs kereskedelmi forgalomban, nem tudom hogy jutott magához, meg azt sem, hogy miért kell képpel feltöltve ócsárolni valamit. Ha ön 80 év felett ilyen bort készít majd megemelem a kalapom..addig viszont tartsa meg magának a véleményét. De nem is pazarlom tovább a szót én sem, nem éri meg..(egy családtag)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem sincs a bor ízével semmi baj, kóstoltam, és ízlett. Ha Önnek ennyire nem tetszett, akkor vegyen kannásbort, az nem dugós, hordós, törött, kivénhedt lötty. Én továbbra is ezt iszom...

    VálaszTörlés
  3. Nekem a cimkélye nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem az itt magával az adott palackkal lehetett a probléma. Mivel felmerült az, hogy ez egyébként máspk szerint jó, szerintem szerezzünk egy friss palackot és kóstoljuk meg újra!!! Íme a blogírók felelőssége!
    Zen

    VálaszTörlés
  5. Ezúton kérem szíves elnézését minden kedves olvasónak, akit megbántottam a nyers megfogalmazásommal! Feltehetőleg az általam kóstolt tétellel lehetett valami gond (dugóhiba vagy tárolási probléma). A bort ajándékba kaptam, nem tudom, hogy milyen kereskedelmi, vagy kereskedelmen kívüli forrásból származik. Remélem, hogy lesz szerencsém a jövőben újra megkóstolni, és beszámolni az említetteknél sokkal kellemesebb tapasztalataimról.

    VálaszTörlés
  6. Kérem, szíveskedjen törölni a fenti bejegyzést, ugyanis a mai nap egyik ismerősöm "mesélte" hogy borászati témában barangolt a neten, és tudtam-e hogy valaki szidja nagyapám borát...miután egy palack alapján nem lehet véleményt mondani, teljesen jogtalan és alaptalan a sértés..kérem tiszteljen meg egy 87 éves embert annyival hogy nem szidja a nevéhez kötődő bort itt és távolítsa el ezt az írást. Nem szeretném még egyszer visszahallani ezt..

    VálaszTörlés
  7. Még egyszer nyomatékosan kérem, TÖRÖLJE a bejegyzést, mert bonyolult rendszer az internet és lévén hogy említve van a falu neve, belépve annak holnapjára a róla szóló hírek közt ott van az Ön bírálata címoldalon..ez a mai felfedezés.

    VálaszTörlés
  8. A bejegyzés szövegét töröltem. Legyen szerencsénk egy reménybeli ismételt kóstolás alkalmával pozitív tartalommal újra megtölteni.

    VálaszTörlés
  9. Tisztelt Lovro Úr!
    Meglepetten láttam, hogy milyen vitát váltott ki az Ön által készített bor. Én pedig éppen azzal a céllal kerestem meg az Ön honlapját, hogy érdeklődjek az után, hogy hol lehet beszerezni ezt a gyönyörű bort?! Ajándékba kaptam, de nem tudom, hogy az ajándékozó hogyan jutott hozzá, hol lehet megvásárolni. Egy kicsit többet szeretnék hallani, vagy olvasni a szőlőről és a bor készítéséről, mert nem csak szép, de szerintem kellemes ízű, és gyönyörű olajfoltot is hagy. Ha nem tartja tolakodásnak, akkor csupán annyit kérdeznék még, hogy miért ilyen szűkszavú az üvegen lévő ismertetés, és csupán az egyik oldalon van írás, az üveg hátulsó része üres.
    További sikereket és legalább ilyen évjáratot kívánok erre az évre is!
    Tisztelettel: Ledényi Ili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten éltesse ezt a nagyszerű Embert! Nagyon régen 30 évvel ezelőtt kóstolhattuk meg a nagyon finom pálinkát, hurkát, és bort, fia Józsi és felesége Csöpi(középiskolai osztálytárs) jóvoltából. Ma is emlékszünk és újra szeretnénk érezni a kivételes finomságok ízét.Ebben a borban egy élet munkája van, és aki megkóstolta és nem ízlik neki az még jó bort nem ivott. Irígy emberek mindig voltak és lesznek is!
      Szívvel lélekkel teszi amit tesz! Jó egészséget és tartalmas életet kívánunk!
      Tajti István és Tajti Istvánné(Frankó Katalin)

      Törlés

Megjegyzés küldése