Vylyan portugieser 2009.
Azt hiszem, mindnyájan elismerjük a Vylyan érdemeit minőség és stílus tekintetében, de ugyanennyire egyet szoktunk érteni abban is, hogy az áraik legalábbis túlzóak (kivételként csak a rizling házasításuk jut hirtelen az eszembe), sőt gyakran hajmeresztőek. Ez volt az egyik oka, hogy megvettem ezt a macskásat, amely februári palackozású, tehát nyilvánvalóan nem az örökkévalóságnak szánt bor. Most, az őszi nagytakarítás idején igen baráti áron volt hozzáférhető.
Féltem, hogy talán megmacskásodtak a szárnyai, és nehezen röppen majd az illata, de nem így volt. Tipikus friss, nyers portugieser. Egy pont oda. Helyi legenda a hátoldalon: még egy pont. Íz: -3 pont, ami azt jelenti, hogy 800 Ft-ért is hiba volt megvenni. A füszerességből csak valami csípős maradt, minden más jegyében klasszikusz példája egy kivénhedt ...
... girhes macskának.
Féltem, hogy talán megmacskásodtak a szárnyai, és nehezen röppen majd az illata, de nem így volt. Tipikus friss, nyers portugieser. Egy pont oda. Helyi legenda a hátoldalon: még egy pont. Íz: -3 pont, ami azt jelenti, hogy 800 Ft-ért is hiba volt megvenni. A füszerességből csak valami csípős maradt, minden más jegyében klasszikusz példája egy kivénhedt ...
... girhes macskának.
UPDATE:
Endre áthozta, hogy okuljunk mi is, aztán majdnem elvettük a szerkesztői jogosultságát... :)
Szerintünk semmi baj nincs vele, ezek szerint kellett neki a 24+ óra nyitva - még ha vákuumdugóval volt is átmenetileg visszazárva. Nekem egyértelműen megvolt a fajta, végül kifejezetten megtetszett. G
Szerintem is rossz! Ebből hiányzik egy darab.Ha egy kocsmában kapom akkor visszaküldöm mert vizezve van.
VálaszTörlés