Nyári Ödön Szentgyörgyhegyi Olaszrizling 2006
Újra a bazalt! Visszatérő szenvedélyünk - kinek családi, kinek geogasztrológiai vonatkozásban.
Nyári Ödönről sok jót hallottunk, olvastunk, lássuk valójában mit kaphatunk tőle. Tetszetős kivitel, sokat ígérő kézműves-jellegű cimkézés. Nekünk a kézművességből hagyományos, fahordós technológia sejlett. Az első ízek is ezt támasztották alá. Illatában nem mutatott sokat magából, ugyanakkor az íze inkább tükrözte az első, vizuális benyomásokat.
Nem szaporítjuk a szót: talán többet vártunk a névtől, a bortól közepesen kaptunk. Megvan mindaz, amit a "hegy szelleme" sugall, de mindezt kicsiben kapjuk. Azért kellemes perceket okoz, nyáron megnézzük a helyszínen.
Nyári Ödönről sok jót hallottunk, olvastunk, lássuk valójában mit kaphatunk tőle. Tetszetős kivitel, sokat ígérő kézműves-jellegű cimkézés. Nekünk a kézművességből hagyományos, fahordós technológia sejlett. Az első ízek is ezt támasztották alá. Illatában nem mutatott sokat magából, ugyanakkor az íze inkább tükrözte az első, vizuális benyomásokat.
Nem szaporítjuk a szót: talán többet vártunk a névtől, a bortól közepesen kaptunk. Megvan mindaz, amit a "hegy szelleme" sugall, de mindezt kicsiben kapjuk. Azért kellemes perceket okoz, nyáron megnézzük a helyszínen.
Pontos még 2012-ben is...
VálaszTörlés