Orsolya Kettőezernyolc
Hála és köszönet Sándornak a wine journalért! Eddig úgy néz ki, nagy segítség az élmények azonnali rögzítéséhez.
A tárgyi tétel pont annyiba került, mint ami a neve és az évjárata (persze kártyás fizetés esetén lett volna így). Dekantáláskor látszott, hogy vékony textúrájú, de ez nem meglepő az összetétel alapján. Kékfrankos, kadarka, zweigelt. Az illatok egyből előtörtek, később a pohárban még inkább. Intenzív, gyümölcsös, E: dohány, G: virsli(?). Ízében a fát nem tagadhatja, összetett, könnyed, mégis tartalmas bor. Hamar elfogyott a fondue-vacsora mellé.
Gyula Taschner szőlőlével próbált vigasztalódni önként vállalt szakmai száműzetése kellős közepén. :)
A tárgyi tétel pont annyiba került, mint ami a neve és az évjárata (persze kártyás fizetés esetén lett volna így). Dekantáláskor látszott, hogy vékony textúrájú, de ez nem meglepő az összetétel alapján. Kékfrankos, kadarka, zweigelt. Az illatok egyből előtörtek, később a pohárban még inkább. Intenzív, gyümölcsös, E: dohány, G: virsli(?). Ízében a fát nem tagadhatja, összetett, könnyed, mégis tartalmas bor. Hamar elfogyott a fondue-vacsora mellé.
Gyula Taschner szőlőlével próbált vigasztalódni önként vállalt szakmai száműzetése kellős közepén. :)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése