Aegidius Egri Hárslevelű 2008
Na, ez egy szép történet: egy tavaszi este poharazás közben felidéztük egy egykori próbánkat, amikor Lóska Zoltán több tételét is górcső alá vettük. Elkezdtük keresgélni a weben a vörös cuvéet, mert emlékeztünk, hogy az előbbi bejegyzésben említett Lindmayer Primushoz hasonlóan szintén az egri vidék termette szép házasításhoz volt szerencsénk. Meg is találtuk, örvendeztünk vala, és mivel az akkori szortimentben nem találkoztunk a hárslevelűvel, azon melegében megrendeltünk összesen 6 palackot a kétféle borból.
A debrői körzetben termett hárslevelű a tőkéken túlérett termésből készült. Endre meg is jegyezte, hogy szamorodnis, amelyet a hátcimke alá is támasztott.
(2010.04.17.)
- sárgaréz szín
- kései illat és zamat
- lecsengése kesernyés
- nincs savas lendülete
- szájban ízletes, de kicsit zavaró a kesernye
A debrői körzetben termett hárslevelű a tőkéken túlérett termésből készült. Endre meg is jegyezte, hogy szamorodnis, amelyet a hátcimke alá is támasztott.
(2010.04.17.)
- sárgaréz szín
- kései illat és zamat
- lecsengése kesernyés
- nincs savas lendülete
- szájban ízletes, de kicsit zavaró a kesernye
Megjegyzések
Megjegyzés küldése