Bolyki indián nyár 2007

Nem éppen kánikulai hangulatban vettük meg a múlt hétvégén, bár először egy nyári szabadtűzi rostélyos báránybordasütésnél ismerkedtünk meg. Az akkori élmény a déltől éjfélig tartó mókázás homályába veszett (már másnap), de annyi rémlett, hogy jó volt. Ez most megerősítést is nyert.


Az ünnepi készülődés jegyében (értsd: rendrakás) telt szombat kora délutáni ajánlata volt, és maximálisan bevált. Gazdag illat- és ízharmónia, illetve a házasítás uralkodó tétele jellemzi. A frankos, merlot, és OP szép könnyed, mégis tartalmas egységgé állt össze az elmúlt három év alatt, amelyhez bizonyosan hozzájárul szűretlen mivolta is. A jelek szerint fahordós. 1300-ért totális BEST BUY.

Mindkét havas kóstolóért köszönet Dettinek és Fábiánnak! :)

Megjegyzések

  1. Egyetértek a Gábor által leírtakkal (tegnap ismét mintát vettünk), de egyúttal felmentem magunkat a nyári fiaskó miatt. Ez a bor nem feltűnő, csak elfogy (habár erre jócskán rásegít a telehas, és a telefej).

    VálaszTörlés
  2. Én is egyetértek a fentiekkel, kivéve azzal, hogy nem feltűnő ez a bor. Szerintem fantasztikus kis küvé, könnyedsége ellenére sok felfedeznivalót rejt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése