Pécsi Csigavér

Szerencse, hogy Szilvi fotózott címkét
Szabó Zoli szerintem rendkívül szellemesen találta meg ennek a házasításnak a nevét. A márciusi látogatásunkkor (értitek! :) találkoztunk a borral, már akkor is tetszett, arról nem is beszélve, hogy pinceáron best-buy. Most elővettük az egyik hazahozott palackot, amelyen sajnos nincs címke, pedig úgy emlékszem, az is jópofa volt. A bor most is nagyon tetszett mindkettőnknek! Jócskán fás, de talán nem csak azért olyan édeskés - persze nem is cukorból, hanem pinóból van. A jócskásság nem hátránya, mert amellett sokszínű, ízletes, extraktos, sűrű, jó savakkal, nem szárít. A jegyzet szerint 50% pinot, 30% csókaszőlő, a maradék kadarka. 2008 óta szépen összeértek az ízek. További részletekért lásd a fenti hivatkozást. Szilviék okosan 6 palackot vettek.

Megjegyzések

  1. Értjük, amennyiben a ch-ra gondolsz (én viszont nem a chardonnay-ról beszélek).

    VálaszTörlés
  2. Milyen szerencse, hogy Szilvi csinált képet...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése